Unde sa te cazezi in centrul Constantei

Atunci cand calatoresti in interes de afaceri la malul marii in Romania, cu siguranta, esti in cautarea unui loc de cazare care sa iti indeplineasca toate cerintele. Astfel, Casa Hrisicos este un hotel business din Constanta care te asteapta intotdeauna cu usile deschise si aduce un sistem nou, unic in Romania, acela ca oaspetii controleaza totul direct de pe smartphone-ul lor.

O cladire cu renume

Nu trebuie sa fii pasionat de istorie pentru ca acest hotel business din Constanta sa te atraga. Cladirea in sine reprezinta o capodopera arhitecturala cu un trecut bogat, fiind prezentata publicului la inceputul anilor 1900 cand servea acelasi rol ca si astazi. Intre timp a devenit sediu de banca, iar acum, multe decenii mai tarziu revine la functia de hotel. Casa Hrisicos reprezinta unul dintre cele mai rezistente cladiri din inima Constantei, peretii sai grosi ascunzand in continuare multe dintre secretele sale. De-a lungul timpului i-au trecut pragul multe personalitati ale vremii, de la Alexandru Vlahuta, la Barbu Stefanescu de la Vrancea sau I.L. Caragiale.

Cele mai bune conditii

Aici te asteapta cele mai bune conditii de cazare si nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii. In calitate de oaspete te bucuri de libertate deplina cu privire la sejurul tau si poti controla direct de pe telefon tot ce iti doresti, incepand de la rezervare, pana la check in si check out. Cu siguranta, este mult mai usor sa iti desfasori activitatea atunci cand ai acces la conditiile prielnice in acest sens.

Aproape de toate punctele de interes

Bineinteles, cei mai multi oameni de afaceri isi aleg hotelul stiind ca acesta este in apropierea punctelor de interes si la fel este cazul si cu Casa Hrisicos. Te asteapta in Piata Ovidiu, langa Muzeul de Istorie si Arheologie. De aici faci 10 minute pe jos pana la portul Tomis si pana la plaja, 7 minute pana la acvariu si cazinou si esti in apropierea tuturor centrelor de afaceri din oras.

Masuri de siguranta sporite

Faptul ca ai posibilitatea de a controla toate detaliile legate de sejurul tau de pe telefon iti aduc, desigur, mai mult confort, dar si siguranta. la Casa Hrisicos receptia este fara personal, insa te asteapta receptioneri virtuali direct in aplicatie. Aici nu exista check in sau check aut fizic, din nou, totul se realizeaza exclusiv online, inclusiv platile care se fac cu cardul in deplina siguranta. Am eliminat si cardurile cu cheie de plasic pentru ca acestea sunt acum generate virutal si doar prin intermediul acestora se pot deschide usile. Pentru comunicarea directa cu personalul te asteapta telefonul, chat-ul sau email-ul, iar factura se genereaza in format electronic si o primesti direct pe email.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *