Sistemul de incalzire ideal pentru orice locuinta

Pentru propria locuinta avem la dispozitie mai multe solutii de incalzire, menite sa asigure un grad ridicat de confort, iar incalzirea in pardoseala reprezinta o optiune tot mai populara. De asemenea, aceasta e recomandata in mai multe conditii, atat in domeniul comercial, cat si industrial, astfel ca se va potrivi in hoteluri, pensiuni, ferme, diferite magazine si nu numai. Avantajele sunt clare, iar cine apeleaza la Maricon va avea parte de cele mai multe avantaje, raportul calitate – pret fiind mai mult decat ideal.

Diferite avantaje

In primul rand se va asigura un grad ridicat de confort in orice spatiu, pentru ca e mult mai usor sa se obtina si sa se pastreze o temperatura optima intrucat caldura circula de la podea catre tavan. In al doilea rand, se vor putea face economii importante la incalzire pentru ca in combinatie cu sistemele traditionale de incalzire prin radiatoare, totul va fi mult mai eficient si in cele din urma se va ajunge la facturi mai mici cu circa 20% in fiecare luna, in timp ce si confortul e mai ridicat.

In schimb, in anumite conditii se poate chiar renunta la radiatoare, caz in care se se imbunateste considerabil aspectul din fiecare locuinta, iar pe aceasta cale va creste si suprafata utila, pentru ca peretii ramasi liberi pot capata diferite intrebuintari. Asadar, prin intermediul unui sistem de incalzire in pardoseala Tece e mult mai comod sa stam desculti in locuinta, iar incalzirea oricarui spatiu se va realiza in cel mai scurt timp. De asemenea, nici nu mai e nevoie de aerisirea periodica a caloriferelor, procedura care da mari batai de cap oricui, intrucat trebuie efectuata destul de des pentru ca radiatoarele sa ramana la fel de eficiente.

Costuri implicate

Chiar daca sunt implicate costuri mai ridicate in prima faza in comparatie cu sistemele traditionale de incalzire prin radiatoare, investitia va fi amortizata in decurs de cativa ani, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in buzunarul clientilor. Asadar, Maricon aduce cele mai bune solutii in acest sens, calitatea produselor fiind superioara si intotdeauna vor fi gasite optiunile optime in toate situatiile. Intereseaza-te de incalzirea in pardoseala Tece si profita chiar acum!

Factorul estetic

Orice locuinta trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte, printre care si un adevarat aspect, iar pardoseala Purmo este ideala din acest punct de vedere intrucat se pot elimina caloriferele care, de cele mai multe ori, altereaza estetica unei incaperi. De asemenea, sistemele sunt potrivite nu numai in propria locuinta, ci si un muzee unde trebuie pastrat un anumit raport, dar si in salile de sport, fiind foarte eficiente.

Economii energetice

Bineinteles ca oricine isi doreste sa se simta confortabil in propria locuinta, insa pardoseala Purmo este recomandata si pentru ca e foarte eficienta din punct de vedere energetic si reduce semnificativ consumul, ceea ce presupune facturi mult mai mici de la o luna la alta.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *