Recrutarea momentului pe FiveKeep

O inovatie ce bate cu entuziasm la portile noutatilor tehnologice ale momentului este aparitia platformei www.fivekeep.com, care a va deveni pas cu pas un real ajutor pentru mai multe firme. Cu alte cuvinte, sistemul de functionare specific FiveKeep vine in sprijinul angajatorilor si ii ajuta sa poata sa aduca in echipa numai personalul potrivit pentru postul vacant din firma lor. Astfel, datorita lansarii platformei angajatorii au  acum sansa sa poata sa aleaga numai din candidatii care prezinta un grad de compatibilitate ridicat in raport cu cerintele postului.

Prin intermediul tehnicilor inovative pe care le utilizeaza, platforma fivekeep.com te poate ajuta sa aduci in fata probei finale, interviul, numai candidatii cu adevarat corespunzatori locului de munca scos la concurs. Datorita algoritmilor si criteriilor de performanta in recrutare, platforma www.fivekeep.com  are capacitatea sa selecteze numai candidatii care corespund nevoilor unei companii, tinand cont de cateva aspecte importante si definitorii in ceea ce priveste decizia finala, printre care amintim: nivelul de pregatire educationala si profesionala, dar si softskill-urile acestora.

In ceea ce priveste posibilitatile de a a solicita serviciile disponibile pe www. fivekeep.com, trebuie sa stiti ca toti cei care detin o firma/companie si care, nu dispune departament de resurse umane disponibil sa se ocupe de acest aspect foarte important, pot apela la serviciile platformei oferite de www.fivekeep.com. Cu alte cuvinte, putem aduce in discutie IMM-urile, care se pot regasi in aceasta situatie, in care exista lipsa de personal calificat in domeniul resurselor umane. Atunci cand vorbim despre fivekeep.com ne referim la tehnici moderne de filtrare si de analiza a CV-urilor depuse de candidati, iar ceea ce reuseste platforma sa faca este strict legat de redarea fidela a listei de persoane care are capacitatea de a creiona portretul angajatului perfect, tinand cont de exigentele postului liber. Practic, este rezultat un grad de compatibilitate care este definitoriu si deosebit de important in momentul in care angajatorul decide care este persoana ce va fi contactata pentru ultimul pas al procesului de recrutare, reprezentat de proba interviului.

Principiile de functionare care stau la baza recrutarii fac referire la cele mai moderne modalitati de selectie, adaptate nevoilor si cerintelor pe care fiecare angajator la are in zilele noastre. Printre cele mai relevante elemente ce tin de procesul de selecție se numara experienta educationala si profesionala, iar algoritmii platformei FIVEKEEP reusesc sa se concentreze simultan si pe softskills-urile candidatilor. In plus, in cadrul acestui demers sunt indicate si cateva detalii ce tin de profilul psihologic al candidatilor, care au rolul de a stabili daca un candidat indeplineste criteriile generale din punct de vedere psihologic pentru a putea ocupa locul de munca liber. Dincolo de aceste aspecte, platforma www.fivekeep.com ajuta firmele care apeleaza la aceasta metoda de recrutare sa poate economisi resurse financiare importante, pentru ca vorbim despre inlocuirea personalului din cadrul departamentului de Resurse Umane. In ceea ce priveste informatiile despre candidati de care platoforma are nevoie pentru a putea filtra CV-urile depuse, angajatorii au datoria de a pune la dispozitia reprezentantilor platformei adresele de e-mail ale aspirantilor la diferite joburi, urmand ca prin intermediul platformei FIVEKEEP sa se redea cele mai relevante CV-uri in vederea identificarii angajatului corespunzator. La final, dupa acest pas, vor fi generate rezultate care indica cu exactitate care sunt cei mai potriviti candidati care pot ocupa locurile vacante dintr-o companie, totul datorita metodei inovative adusa in peisajul tehnologic actual, reprezentata de platforma FIVEKEEP.

Fivekeep iti aduce aproape numai candidatii care merita sa ocupe un loc de munca in compania ta, asigura-te ca stii despre noi!

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *