Profita de solutiile financiare disponibile aici

Pentru a dezvolta o afacere este nevoie de obtinerea finantarii necesare, iar in cele mai multe dintre cazuri aceasta este cea mai dificila etapa. Chiar daca exista mai multe surse din care pot fi obtinute fondurile necesare, majoritatea provin de la institutiile financiare clasice, iar acestea nu sunt adaptate la nevoile actuale ale consumatorilor. Traim in era tehnologiei, ceea ce presupune ca oricine prefera sa aiba posibilitatea de a efectua o activitate direct online. Aici intervine Omnicredit prin produsele si serviciile de natura financiara care sunt dedicate persoanelor juridice.

Ce este Omnicredit

Inainte de toate, oricine ar trebui sa stie ce este Omnicredit, adica prima platforma fintech din Romania de finantare online in timp real, care e destinata persoanelor juridice. Aici sunt propuse mai multe solutii de finantare, adaptate la nevoile tuturor antreprenorilor moderni. Prin intermediul acestora e mult mai usor si mai comod sa se dezvolte orice afacere, indiferent de domeniu.

Descopera cea mai populara solutie

Exista mai multe solutii la care vei putea apela, dar poate ca la ora actuala cea mai populara este factoring cu regres. Asadar, cine are o firma care ofera produse sau servicii cu facturi la termen de plata intre 30 si 120 de zile, cu siguranta, se poate confrunta cu momente in care sa aiba nevoie de sumele de bani blocate pana la data scadentei. In schimb, factoringul presupune cesionarea creantelor, astfel incat banii sa fie incasati pe loc, iar Omnicredit sa astepte pana la data scadentei in locul tau.

Efectuezi totul online

Un mare avantaj adus de aceasta platforma e reprezentat de faptul ca intreaga activitate se desfasoara exclusiv online, ceea ce presupune ca orice antreprenor are ocazia de a face economii considerabile de timp atunci cand este in cautarea unei solutii simple de finantare. Pe aceasta cale se poate spune adio birocratiei, cea care pune bete in roate multor antreprenori si nu mai e nevoie sa se apeleze la institutiile financiare clasice, cand totul se poate rezolva aici din numai cateva click-uri.

Simplu si rapid

Aceasta este o solutie simpla si rapida de finantare, care aduce multa flexibilitate beneficiarilor. Mai mult, este important de stiut ca aceasta optiune nu este un credit, ci doar o modalitate prin care se pot accelera veniturile. Totodata, nici nu este afectat gradul de indatorare al organizatiei si nici nu se impune nevoia unor garantii materiale.

Ai parte de consiliere

Fiecare antreprenor are nevoie de consiliere de specialitate, iar la Omnicredit poti avea acces la oameni bine pregatiti, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, care sunt bine pregatiti si care sunt capabili sa gaseasca solutiile optime pentru toate problemele, indiferent de complexitatea acestora. Cu alte cuvinte, fiecare persoana isi poate completa cunostintele cu notiuni de baza din domeniul afacerilor, care se dovedesc a fi foarte utile. Educatia financiara nu are cum sa lipseasca unui antreprenor, astfel ca cele mai bune solutii te asteapta aici.

Foloseste calculatorul disponibil pe site

De asemenea, pe site ai acces si la un calculator pe care il vei putea folosi pentru a afla instant suma pe care o poti primi de la Omnicredit. Totul e foarte simplu pentru ca alegi valoarea facturilor tale pe care iti doresti sa le incasezi si data scadentei si pe aceasta cale stii direct care este suma de care poti beneficia.

Da viata afacerii tale

Cu alte cuvinte, prin intermediul solutiilor financiare oferite de Omnicredit, printre care si cea de factoring cu regres, poti da viata afacerii tale sau o poti dezvolta, in conditiile in care conditiile impuse nu sunt deloc stricte si banii pot fi obtinuti in cel mai scurt timp.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *