Poti sa iti pregatesti aici urmatorul concediu

Din fericire astazi avem acces la o multime de destinatii grozave prin zbor direct cu avionul, ceea ce presupune ca ne despart doar cateva ore de locurile noastre preferate din lume. Merita sa gasesti cele mai bune bilete de avion de la Fabrica de Vacante si aici poti incepe sa iti pui ideile in practica si sa pregatesti urmatorul tau concediu. Ai la dispozitie nenumarate locuri, iar mai departe poti descoperi cateva sugestii pe care merita sa le ai in vedere.

Praga

O vizita in Praga poate fi exact ceea ce aveai nevoie pentru urmatoarea ta vacanta, motiv pentru care merita sa descoperi principalele atractii din acest oras care se remarca prin arhitectura sa gotica. Ai acces la stradute inguste, frumoase, punctate cu fel si fel de magazine, castele, biserici vechi si tot ce este nevoie pentru a simti ca faci parte dintr-o poveste urbana. Totodata, acesta este una dintre cele mai accesibile capitale europene, asa ca nu ai nevoie de bugete generoase pentru a te bucura de o experienta grozava.

Roma

Cu siguranta, nu ai cum sa nu iti faci macar o vacanta la Roma, acesta fiind unul dintre cele mai vizitate orase europene. Turismul joaca un rol esential pentru economia Italiei, iar capitala Roma atrage anual cateva milioane de curiosi din toate colturile lumii. Cunoscuta si sub numele de Orasul Etern, Roma este bogata in istorie, iar un concediu aici te va duce catre cele mai frumoase atractii, de la Fantana Trevi, la biserica Sf. Petru sau Coloseum. De asemenea, si gastronomia reprezinta un punct forte al orasului, asa ca gurmanzii vor fi cei mai fericiti.

Lisabona

O alta capitala merita descoperita, cea a Portugaliei, Lisabona, care, pe nedrept, nu se bucura de o popularitate la fel de mare ca altele din Europa, iar aici, cu siguranta, te asteapta o experienta de neuitat. Ai acces la nenumarate muzee, multe monumente, o viata de noapte intensa, dar si mancare de calitate, iar o vacanta in Lisabona, cu siguranta, va aduce zambetul pe buze multor persoane.

Dubrovnik

Dintre toate destinatiile amintire anterior, Dubrovnik este poate cea mai putin populara, dar in niciun caz nu se lasa mai prejos. Cladiri cu arhitectura baroca, zidurile orasului vechi, vederi asupra marii Adratice, toate te vor lasa fara cuvinte, astfel ca merita sa programezi o vacanta intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale Croatiei.

Lucerna

Un alt loc pe care nu ai cum sa il ratezi, Lucerna este ascuns intre Alpii elvetieni si este un oras pitoresc in care merita sa te ratacesti. Ai acces la o multime de activitati aici, de la o plimbare pe cel mai vechi pod acoperit din Europa pana la o cina romantica la unul dintre restaurantele cu bucate autentice.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *