Piesa de rezistenta a casei tale – parchetul

Atunci cand vorbim de amenajarea unei locuinte, trebuie sa fim atenti la extrem de multe detalii. Fie ca avem deja planul facut sau improvizam pe parcurs, este esential sa alegem doar produse de cea mai buna calitate. Acest fapt ne va garanta ca investitia de moment nu doar ca merita, dar ne va incanta zi de zi de la momentul achizitiei facute.

Ce poate fi mai placut decat sentimentul dat de o renovare mult asteptata? Acest sentiment poate fi foarte repede estompat de multitudinea de alegeri pe care le ai de facut la fiecare pas, de la nuantele lavabilei, la draperii si cel mai important, la pardoseala. Cel din urma aspect este de fapt cel dintai si reprezinta piesa de rezistenta a locuintei. 

Cum arata un parchet pe gustul tau?

Echipa de la Parchet cu personalitate stie deja raspunsul si chiar acum poti cere oferta de la Herringbone pentru o pardoseala de calitate superioara. Acesta se remarca printr-o varietate de modele si texturi menite sa te incante in fiecare moment petrecut acasa. Designul interior actual se bazeaza foarte mult pe imbinarea elementelor clasice si moderne printr-o varietate de optiuni. 

Fie ca alegi o nuanta mai puternica si o tehnica de imbinare mai extravaganta sau invers, rezultatul va fi cu siguranta pe masura asteptarilor. Nu ezita sa descoperi noi posibilitati de amenajare a locuintei prin explorarea modelelor de parchete personalizate.

Parchetul dublu sau triplustratificat si avantajele sale

Desi preturile nu sunt atat de mari pe cat ne-am astepta, vorbim totusi de o investitie de moment suficient de mare incat sa alegem cea mai durabila optiune prezenta pe piata la momentul actual. Desi este un element supus uzurii, oricat de multa grija am avea de el, tehnologia de stratificare multipla contribuie vizibil la durata de viata a acestuia.

Asadar, un parchet dublustratificat sau chiar si triplustratificat va fi considerabil mai durabil si nu se va uza atat de repede. In cazul familiilor care au copii mici, este ideal sa avem parte de cat mai multa siguranta atunci cand nu vrem sa le stricam distractia din timpul de joaca.

Opteaza pentru un aspect natural

Nimic nu se compara cu aspectul natural al lemnului si modul in care acesta se reflecta in intreaga locuinta. Acesta este elementul cheie care ofera senzatia de camin primitor si generos. Totodata, un model care reda cu fidelitate caracteristicile lemnului, este mult mai impunator si mai usor de asortat cu celelalte elemente din cadrul incaperii.

Cere oferta de la Herringbone si profita de cea mai buna calitate de la ora actuala in materie de parchet. Echipa magazinului Parchet cu Personalitate este pregatita sa te intampine cu cele mai avantajoase oferte pentru a-ti amenaja locuinta asa cum doresti.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *