Oferte Nissan

Nissan este un brand ce se află într-un proces continuu de dezvoltare și inovație, furnizând deja modele care pot pune la dispoziție funcția de pilot automat sau alte tehnologii inovatoare. Diversitatea și dotările modelelor electrice, face din acest brand un lider pe piață în ceea ce privește automobilele mai prietenoase cu mediul. Astfel, gama de modele electrice, dar și de oferte Nissan este extrem de variată, însă nici modelele clasice nu au fost neglijate.

QASHQAI

În calitate de dealer Renault, Auto Cobălcescu se mândrește cu o oferta impresionantă de modele și servicii aferente care să vină în întâmpinarea nevoilor și preferințelor a diferite categorii de public. În acest fel, se dorește să propună cel puțin câte un model care să poată îndeplini cu brio solicitările fiecărui client care alege să le treacă pragul in căutarea mașinii ideale.

Promoții exclusive pentru modelele brandului Nissan

La Auto Cobălcescu puteți beneficia de o serie de promoții Nissan și oferte exclusive la o gamă foarte variată de modele ale acestui brand. În plus, prin Programul Rabla actualizat pentru anul 2021, aveți o serie de avantaje adiacente, care cântăresc decisiv în stabilirea costurilor finale. Astfel că, la achiziționarea unui model inclus în program, puteți opta pentru plata în rate, cu dobândă fixă, de până la 60 de luni. Tot în acest pachet sunt incluse o garanție de 5 ani de zile, plus revizii tehnice și reparații necesare în această perioadă, dacă daunele nu au fost cauzate în mod direct de către proprietar.

Prețurile promoționale care sunt atribuite mașinilor ce fac parte din acest program încep de la suma de la 13.500 Euro și ajung până la maximum 22.935 Euro. Printre modelele ce beneficiază de aceste promoții se numără: NISSAN MICRA XTRONIC CVT; NISSAN QASHQAI 156CP AUTOMAT DCT N-CONNECTA; NISSAN LEAF 150CP N-Connecta Special; NISSAN JUKE DIG-T 113CP ACENTA; NISSAN LEAF 150CP N-Connecta Special și NISSAN QASHQAI 156CP AUTOMAT DCT N-CONNECTA. Ratele pentru aceste modele pornesc de la 153 de Euro pe lună și pot ajunge până la suma de maxim 199 de Euro, cu posibilitatea de a amâna plata ratelor pe o perioadă de 6 luni, dacă este nevoie, indiferent de motivele invocate.

Oferte adiacente

În plus, în cazul în care întâmpinați evenimente rutiere nefavorabile care afectează calitatea și aspectul autovehiculului, aveți garanția că noi vă putem oferi și ajutorul de care aveți nevoie. Astfel că va garantăm rezolvarea problemelor în cel mai scurt timp, deoarece atât conferirea siguranței, cât și eficientizarea timpului și fructificarea încrederii clienților noștri sunt parte din obiectivele noastre zilnice. De aceea dorim să oferim toate serviciile necesare restaurării mașinii într-o singură locație, pentru a nu fi nevoit să consumați resurse financiare și de timp și de efort inutil pe drumurile între locații.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *