Nu trebuie sa platesti o avere pentru a-ti repara centrala

In ultima perioada, din ce in ce mai multi romani apeleaza la centralele termice ca o sursa alternativa de caldura si de aceea, un subiect care ii intereseaza este daca, costurile pentru reparatiile de centrale termice pot fi mici sau nu.

Din motivul ca se apeleaza la aceasta sursa de caldura, costurile de achizitie pentru o centrala termica au ajuns sa fie din ce in ce mai accesibile. Cu toate acestea, centralele termice necesita multa atentie pentru intrebuintarea si mentenanta in conditii optime de functionare. De aceea, aici intervine ProConstructo, o firma cu o experienta considerabila in acest domeniu.

ProConstructo este o societate care activeaza in domeniul instalatiilor termice si de climatizare care asigura lucrari de instalatii, iar experienta acesteia este cea care atesta calitatea serviciilor lor.

Mai mult decat atat, firma detine certificate de managementul calitatii ISO 9001 si ISO 14001, fiind preocupati in permanenta de calitatea serviciilor pe care le ofera. Daca detii o centrala termica si te afli in Bucuresti, ProConstructo este firma care te poate ajuta cu verificarile periodice si cu reparatiile centralei termice.

Echipa este formata doar din profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, firma este autorizata ISCIR, iar tu vei avea garantia unui service centrale termice cu servicii de inalta calitate. Astfel, pentru a prelungi durata de viata a centralei termice este nevoie sa efectuezi verificari periodice. In plus, acest lucru este obligatoriu, conform legii.

Efectuarea reviziilor si a verificarilor tehnice este o obligatie care iti revine tie ca beneficiar si presupune mai multe masuratori si probe tehnice pentru a fi sigur ca echipamentul functioneaza in parametrii optimi si este montat corespunzator, conform recomandarilor tehnice ISCIR.

In situatia in care nu vei respecta aceasta procedura, furnizorul de gaze naturale poate initia procedura de sistare a furnizarii de gaze naturale. Pentru a evita toate aceste inconveniente, poti apela cu toata increderea la ProConstructo.

Suntem constienti ca nimeni nu si-ar dori sa i se strice centrala termica, dar exista si astfel de cazuri cand se intampla. In momentul respectiv, intervine profesionalismul firmei ProConstructo.

Orice probleme tehnice ale centralei termice vei intampina, echipa ProConstructo va avea grija ca fiecare defectiune sa fie rezolvata in timp util si cu profesionalism.

In functie de defectiunea cu care te confrunti, ai acces la diverse operatiuni pentru reparatii centrale termice printre care, detectarea problemei aparute la nivelul centralei termice, interventia pentru solutionarea defectiunii, inlocuirea unei piese daca este nevoie sau sfaturi si sugestii pentru o buna functionare in continuare a centralei termice.

Si pentru ca factorul financiar este important pentru tine, la fel ca pentru noi toti, toate aceste interventii sunt efectuate la cele mai competitive preturi in domeniu.

Asadar, daca ai intampinat vreo problema cu centrala ta termica sau pur si simplu este cazul unei verificari tehnice periodice, ProConstructo este firma care te va ajuta, iar costurile pentru reparatiile de centrale termice pot fi mici.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *