Mai bine ii lasi pe specialisti sa se ocupe de tot

Probabil ca organizarea unei inmormantari este una dintre cele dificile etape ale vietii, iar moartea unei persoane apropiate, cu siguranta, reprezinta un mare soc. In astfel de cazuri sunt multe detalii care conteaza si e nevoie de proceduri mai complicate, ceea ce presupune ca mai bine te lasi pe mana specialistilor. E mai simplu pe aceasta cale, alege serviciile funerare premium si astfel ai timp sa te ocupi de ceea ce conteaza cu adevarat. Orienteaza-te catre Casa Funerara Luca si alege pachetul care crezi ca se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Important este ca aici ai de unde sa alegi din mai multe optiuni, ceea ce presupune ca e mult mai usor sa iei cea mai inspirata decizie. Te poti lasa pe mana specialistilor pentru a avea timpul necesar sa te ocupi de multe alte detalii care conteaza in acest sens, insa castigi si mult timp pentru a putea trece mai usor cu aceasta perioada dificila. Daca iti doresti tot ce este mai bun, atunci alege serviciile funerare premium de la Casa Funerara Luca intrucat stii ca aici esti pe maini bune.

Pachetul superior disponibil aici costa 8026 de lei si foarte important este faptul ca din aceasta suma se restituie 3013 lei din ajutorul de inmormantare. Astfel, acest pachet include printre altele sicriul complet echipat, cu tot cu lenjerie, crucea de lemn inscriptionata, setul de orare, atat cel mic, cat si cel mare, transportul sicriului la domiciliu, manipularea decedatului, pregatirea, preluarea si altceva tot ce mai este nevoie. Bineinteles, sunt necesare mai multe acte in asemenea contexte, asa ca aici putem vorbi de certificate de deces, adeverinte inhumare, autorizatie depunere la capela, autorizatie transport.

In schimb, daca iti doresti sa te orientezi catre alte pachete, vei avea de unde sa le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Asadar, poate nu iti permiti chiar cel mai costisitor pachet, insa nici nu trebuie sa iti faci griji pentru ca sunt si unele intermediare, dar si altele accesibile pentru toate buzunarele. Te vei putea orienta oricand catre pachetul funerar in valoare de aproape 4000 de lei, care are avantajul ca se poate achita cu talonul de pensie, iar diferenta este restituita. La fel este situatia si in cazul pachetului de 2200 de lei.

Totusi, pachetul cel mai accesibil din punct de vedere financiar care este disponibil la Casa Funerara Luca costa numai 1000 de lei, iar suma este restituita in totalitate familiei din ajutorul de inmormantare. Nu lipseste nimic din cadrul acestui pachet, astfel ca sunt oferite variante pentru toate buzunarele. Oricine poate alege serviciile funerare premium, fie pe cele mai accesibile, astfel incat sa iti fie cat mai simplu sa gestionezi situatia.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *