Ma folosesc de o solutie financiara foarte eficienta

Pe zi ce trece, lumea afacerilor este din ce in ce mai complicata. Altfel spus, problema prezinta multe provocari, indiferent ca aceasta vin din partea statului sau din partea partenerilor tai de afaceri. Oricare ar fi situatia, trebuie sa fii mereu informat si sa ai la indemana solutii pentru orice situatie neplacuta care ar putea aparea, astfel incat, activitatea ta sa continue nestingherita si sa te poti dezvolta continuu.

Una dintre cele mai frecvente situatii pe care le intampini este cea a partenerilor sau a clientilor care nu-si platesc la timp facturile sau, si mai rau de atat, nu le mai platesc deloc.

Poti fi una dintre firmele cu multe sanse, ca dupa ce ai facut o investitie mai serioasa, sa ai nevoie de bani in cont pentru activitatile de zi cu zi de la firma si sa-ti dai seama ca ai foarte multe facturi scadente care nu au fost platite. Prima masura pe care o iei este de a-ti suna clientii rau-platnici, dar care, din pacate, iti dau diferite raspunsuri, care mai de care mai creative, cum ca fie nu le-au intrat nici lor banii de la altii in cont, fie ca au facut plata, dar ca sigur s-a intamplat ceva la banca. Sunt unii care pot da vina petine, ca le-ai dat un cont gresit si ca ei nu au putut face plata.

Astfel, ajungi in situatia de a avea de facut plati urgente si sa nu ai bani suficienti in cont. Pentru astfel de situatii exista acum serviciul de scontare asigurat prin Omnicredit.

Scontarea este una dintre metodele cele mai eficiente de a menține ritmul derularii tranzacțiilor afacerii tale. Cu ajutorul acestui instrument, vei avea bani pentru platile urgente, iar facturile de la clienti urmeaza sa le incasezi mai tarziu. Prin scontare poti incasa in totalitate orice bilet la ordin primit de la clienti. Asadar, prin scontare bilet la ordin, ai acces la resursele financiare de care ai nevoie.

Ca sa poti obtine o scontare trebuie sa ai toate lucrurile foarte bine puse la punct, sa ai toate documentele la zi, sa atasezi un istoric de incasari de la datornic si sa prezinti un proiect prin intermediul caruia sa explici pentru ce ai nevoie sa incasezi mai rapid respectivele creante.

In momentul in care vei apela la operatiunile de scontare, firma ta va beneficia de numeroase avantaje, printre care se numara faptul ca vei elimina riscurile, vei elimina datoriile din bilant, iar prin incasarea aceasta rapida, vei resui sa reduci costul administrarii si recuperarii datoriilor, vei reusi sa imbunatatesti lichiditatile, sa dobandesti rapiditate in desfasurarea tranzactiilor, sa construiesti reputatia firmei tale ca fiind una puternica, capabila sa ofere termene de plata mai relaxate clientilor sai.

Altfel spus, ai o multime de avantaje atunci cand apelezi, atunci cand e nevoie, la servicii de scontare. Recomandat este sa incluzi in planul de afaceri sau sa iei in calcul ca solutie in caz de probleme financiare, si scontarea.

Prin serviciul de scontare pus la dispozitie de Omnicredit ai acces la sume standard de pana la 25.000 de lei, acest serviciu fiind accesibil oricarei firme. Prin acest serviciu, poti incasa chiar astazi suma de pe biletele la ordin, Omnicredit asteptand ca acestea sa ajunga la scadenta.

Serviciul de scontare este un produs extrem de simplu prin care poti incasa in totalitate biletele la ordin primate de la clientii tai, inainte ca acestea sa ajunga la scadenta, doar prin cateva click-uri.

Pentru a fi cat mai de folos tuturor clientii, procesul asigurat prin Omnicredit este extrem de simplificat si astfel a devenit cel mai rapid mod de finantare pentru micro-intreprinderi.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *