Ma bucur de mai multa intimitate acum

DHN va ofera o gama de produse cu livrare din stoc sau pe comanda, iar in ceea ce priveste amenajarea birourilor, va propune o gama variata de solutii de umbrire pentru interiorul acestora.

Se cunoaste deja faptul ca in amenajarea unui birou, argumentele care le folosesc designerii sunt atat de natura estetica, cat si de natura practica, toate fiind legate de functiile biroului. Intr-un birou au loc activitati care presupun utilitatea la scara mare a luminii naturale dar in acelasi timp este nevoie si de umbrire pentru a crea astfel un microclimat interior generator de confort.

Indiferent care ar fi modelul de jaluzele care le vei agrea de la DHN, o solutie de umbrire adecvata pentru un birou, trebuie sa aibe la baza un produs de umbrire care sa indeplineasca cateva caracteristici printre care, umbrire reglabila, manevrare si intretinere usoara, durabilitate si compatibilitate cu stilul amenajarii biroului.

Pentru a-ti amenaja biroul conform acestor caracteristici descopera modele de jaluzele de la dhn iar biroul tau va deveni o a doua casa pentru tine.

Cea mai utilizata solutie de umbrire pentru un spatiu de birou este cea cu jaluzele orizontale din aluminiu. Acestea, pe langa aspectul lor office care le-a facut sa fie cel mai des utilizate in aceste spatii, au o functionalitate complexa si in acelasi timp realizeaza o umbrire reglabila si eficienta. Pe de alta parte prezinta avantajul ca sunt disponibile intr-o varietate mare de culori si texturi ce imita lemnul, iar pentru ferestrele de tip termopan ai la dispozitie o varianta speciala a jaluzelelor care se integreaza perfect in fereastra si vor ocupa un spatiu mic.

La DHN sunt prezentate toate modelele de jaluzele cu cateva caracteristici la fiecare astfel incat solutia pe care o vei agrea sa se plieze perfect pe necesitatile biroului tau. Dintre acestea merita sa mentionam, jaluzele verticale trapez, jaluzele verticale medicale, storuri romane, jaluzele panelo, jaluzele orizontale intre sticle, jaluzele orizontale inguste, rolete cu arc, rolete casetate, rolete lux, rolete reflexive, rulouri interioare black-out, jaluzele verticale personalizate, jaluzele verticale aluminiu, rolete black-out, rolete natur, rolete metalizate, rolete personalizate, roluri interioare uni, rulouri day and night uni, rulouri aluminiu arc, jaluzele orizontale perforate.

O alta varianta destul utilizata sunt jaluzelele orizontale perforate fiind o solutie buna pentru umbrirea unei sali de sedinta. Ele permit folosirea luminii naturale intr-o masura cat mai mare atunci cand e nevoie si pot umbri in mod eficient incaperea, creeand conditii bune pentru prezentari video.

Deoarece sunt foarte practice au o durata mare de viata, se manevreaza si se intretin usor, existand si posibilitatea actionarii electrice.

Indiferent care ar fi optiunea dumneavoastra sau nevoile biroului la DHN va exista intotdeauna un speciliast care va va indruma sa faceti alegerea potrivita.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *