La Nanana găsești tricouri personalizate pentru întreaga familie

În contextul în care tot mai mulți artiști independenți încep să își expună muncă în online și în același timp tot mai multe persoane încep să își dezvăluie atracția pentru piese vestimentare personalizate, cu printuri inedite și picturi tot mai diferite, platforma online Nanana încearcă să îi adune pe toți în același loc, în așa fel încât să se poată găsi mult mai ușor unii pe ceilalți. Este un brand cu o experiență de peste 20 de ani pe piață din România și se bucură de o reputație extrem de favorabilă atât în rândul colaboratorilor cât și a clienților lor. De asemenea, în tot acest timp gama de produse s-a dezvoltat constant, fiind disponibile acum pe site atât maiouri, bluze hanorace, cât și tricouri personalizate familie, fiecare membru putând să își aleagă articolul preferat și opera pe care și-o dorește imprimată pe acesta.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker Bottle Green

Brandul Nanana se bucură de o reputație extrem de favorabilă pe piață de produse personalizabile din România, reputație consolidată de-a lungul a 20 de ani de experiență în domeniu. De acest avantaj se pot bucură și micii antreprenori, la  început de drum, care aleg să colaboreze cu ei. Lucrările lor vor ajunge foarte ușor la o arie largă de persoane, clienți vechi și noi Nanana, și astfel cresc exponențial șansele de a fi vândute.

Platforma pune la dispoziția artiștilor vizuali independenți, ce doresc să își transforme pasiunea în afacere, posibilitatea de a-și crea în mod gratuit un magazin online, o expoziție virtuală a operelor lor, care să îi ajute să ajungă mult mai ușor la potențialii clienți. În acest fel, cei ce se găsesc în căutarea unui model autentic, pictat de însuși un artist, vor putea naviga printre mii de modele. Odată găsită varianta cea mai potrivită, nu rămâne decât să selecteze produsul, culorile și mărimile, iar de restul procesului se ocupă Nanana. Acesta presupune aprovizionare, imprimare, ambalare, livrare; acțiuni care în mod normal i-ar fi revenit celui ce deținea afacerea, în cazul de față, artistului. Astfel că, prin existența noastră pe piață ne-am propus să facilităm procesul de vânzare-cumpărare a articolelor personalizate prin picturi autentice. Cu fiecare achiziție, Nanana se ocupă de ceea ce presupune procesul de producție și de logistică, clientul se bucură de un produs inedit, unic, iar artistul își primește răsplată pentru muncă depusă și așa toate trei părțile implicate sunt mulțumite.

Toate produsele sunt personalizate în mod responsabil, lucrându-se cu mare atenție la detalii, în așa fel încât fiecare produs rezultat din mâinile noastre să fie unic și reprezentativ pentru viitorul posesor. Întreg procesul de producție este coordonat de sustenabilitate și responsabilitate socială, caracteristici răsplătite de nenumărate ori de către organizații internaționale prestigioase. Se lucrează cu materiale și substanțe ecologice, care garantează o durabilitate îndelungată a produsului final, în timp ce mediul este protejat.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *