La MedAZ gasesti un sterilet de cea mai buna calitate

Una dintre cele mai utilizate metode de contraceptie este dispozitivul intrauterin sau altfel spus, steriletul. Aceasta este o metoda des utilizata in intreaga lume. Steriletul actioneaza prin faptul ca odata introdus in uter va limita contactul spermei cu ovalul, cat si implantarea acestuia daca a fost fecundat.

Mai mult decat atat este o metoda perfecta pentru cuplurile care nu isi doresc copii pe un termen mai indelungat, iar unii medici au ajuns la concluzia ca este o metoda de contraceptie ideala, de aceea este foarte mult promovata aceasta metoda de contraceptie.

Pe piata exista doua tipuri de sterilete, unul hormonal si altul din cupru. Steriletul din cupru are rolul de a limita miscarea spermatoizilor, astfel incat acestia sa nu ajunga in timp util in trompe pentru fecundare.

In schimb, steriletul hormonal contine un progestativ la fel ca anticonceptionalele orale si astfel este inhibata ovulatia si se modifica endometrul astfel incat sa nu se poate implanta ovulul, mucusul cervical se ingroasa astfel incat sa nu poata patrunda cu usurinta spermatozoizii.

Pe langa aceste caracteristici, steriletul hormonal fata de cel din cupru prezinta si alte dezavantaje pe care le vom detalia in acest articol.

Ceea ce au in comun aceste dispozitive sunt: eficienta de contraceptie de 99%, sunt delicate, nu pot fi simtite sau vazute, sunt comode, nu mai este cazul sa avem grija sa nu omitem pilula sau sa se rupa prezervativul, fertilitatea reapare imediat dupa scoaterea steriletului si pot fi utilizate imediat dupa o intrerupere de sarcina sau dupa o nastere.

Printre avantajele steriletului din cupru se numara faptul ca acesta nu interfereaza cu medicatia, actiunea lui dureaza pana la 12 ani, poate fi folosit inclusiv in perioada alaptarii, contraceptia este activa imediat dupa scoatere si nu cauzeaza efecte hormonale ca schimbarile de dispozitie si scaderea libidoului.

Asa cum aminteam anterior, steriletul hormonal in comparatie cu cel din cupru prezinta dezavantaje precum: actiunea, care dureaza doar 5 ani, iar contraceptia este activa dupa 7 zile.

Asadar, putem trage concluzia de aici ca cel mai bun sterilet este cel din cupru. In acelasi timp este bine sa achizitionam dispozitivele medicale doar din magazine de specialitate. Astfel, descopera dispozitivele oferite de Medaz, un distribuitor de consumabile si dispozitive medicale cu o vasta experienta in domeniul medical si care pune un mare accent in primul rand pe calitatea produselor comercializate.

Mai mult decat atat, tot din motivul ca nevoile pacientilor sunt pe primul loc pentru MedAZ, aici acestia vor gasi oricand un reprezentant gata sa le raspunda la toate intrebarile si sa le ofere tot suportul de care acestia au nevoie astfel incat sa ia cea mai buna decizie in ceea ce priveste sanatatea lor si sa achizitioneze produsele care corespund nevoilor lor.

In ceea ce priveste pretul unui sterilet din cupru, acesta este foarte accesibil oricui, tot ce ramane de facut este sa accesati pagina www.medaz.ro si sa consultati lista cu produse unde veti gasi mai multe detalii despre produse, cat si preturl unui sterilet din cupru.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *