În ce domenii se folosește cel mai frecvent broderia

Broderia este o tehnică de cusut prin care firele de ață trec prin material pentru a crea diverse modele. Poate fi realizată manual sau cu ajutorul unei mașini automate și de cele mai multe ori este folosită pentru a permite identificarea unei persoane, a unui brand sau a unei instituții.  Mai este folosită și în scopul de a decora anumite materiale textile cu tot felul de mesaje sau simboluri.

Vei putea să observi elemente brodate într-o mulțime de domenii, după cum urmează:

  • Servicii publice – de cele mai multe ori, persoanele care lucrează în instituțiile statului care presupun și purtarea unui echipament adecvat, au inserții brodate cu numele instituției. Acestea sunt de regulă în formă rotundă. Totodată, în cazul în care vorbim de profesii care au grade, precum sunt cele din domeniul militar, mai sunt adăugate și broderii specifice acestora, dar și numele persoanei respective.
  • Sănătate – elemente brodate sunt regăsite frecvent și la cei care lucrează în domeniul sănătății, iar aici ne referim în mod deosebit la medici și asistenți. Aceștia își comandă frecvent de la Limarom costume medicale pe care au brodat numele lor, ceea ce reprezintă o bună formă de identificare.
  • Transport – unele companii de transport vor să aibă angajații îmbrăcați în uniforme și mai mult decât atât, le oferă acestora îmbrăcăminte pe care există broderii cu sigla reprezentativă a brandului.
  • Hoteluri și restaurante – multe dintre unitățile de cazare de top aleg să îți brodeze cu numele, logoul sau ambele, diverse textile, de la lenjerii de pat și draperii, la halate și prosoape de baie. Asta ajută la o mai bună vizibilitate a brandului și poate fi o bună idee și pentru publicitate. Broderiile se folosesc și în restaurante, pentru fețe de masă, șervețele sau alte elemente, dar sunt prezente și în bucătăriile unităților de cazare, la șorțurile și tunicile bucătarilor.
  • Retail – cu siguranță ai fost și tu prin magazine și ai văzut angajați care poartă echipamente cu însemnele brandului. Ei bine, adesea acestea sunt brodate, pentru a oferi o rezistență cât mai bună.
  • Securitate – persoanele care lucrează la firme de pază și protecție trebuie să poată fi identificate cu ușurință ca aparținând unei anumite companii. Cel mai simplu asta se poate face prin prezența siglei pe articolele vestimentare, iar dacă aceasta este brodată va fi rezistentă în timp.

Dacă lucrezi în unul dintre domeniile mai sus menționate și vrei să îți echipezi angajații în mod corespunzător, apelează la Limarom, pentru a comanda de la ei articole vestimentare gata brodate, care vor avea un preț foarte bun și o calitate demnă de apreciat. Dacă nu îți surâde ideea de broderie, oferă și servicii de serigrafie. Alege ce crezi că este mai bine pentru afacerea ta.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *