Importanța protezelor dentare de la Stoma Urgent pentru pacienții cu probleme dentare

Utilizarea protezelor în rândul pacienților cu probleme stomatologice a crescut foarte mult în ultimii ani. Pierderea prematură a dinților, precum și afecțiuni ale măselelor chiar de la vârste fragede pare să privească din ce în ce mai mulți oameni. Acesta este unul dintre motivele pentru care utilizarea protezelor a crescut atât de mult. Protezele sau implanturile, sunt personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui pacient și realizate într-un laborator. Datorită tehnologiei avansate, cei care produc astfel de proteze dentare în București au multe opțiuni de oferit pacienților. De asemenea, medicii noștri de la Stoma Urgent pot personaliza tratamentele la nevoile individuale ale pacientului și pot oferi soluții care nu erau disponibile acum câțiva ani în urmă. Fiecare pacient care folosește proteze pentru a-și înlocui dintele sau dinții lipsă se bucură de o calitate avansată a vieții.

Dacă veți alege să vă puneți proteze dentare în București, la Stoma Urgent, haideți să vedem care sunt câteva dintre principalele avantaje ale utilizării acestora pe termen lung:

  1. Pierderea osoasă redusă

Pierderea dinților cauzează pierderea osoasă, care este mai frecventă atunci când un dinte nu este înlocuit și când se pierd mai mulți dinți. Protezele dentare nu scad cantitatea de pierdere osoasa datorită presiunii limitate de mestecat. Proteza dentară înlocuiește un dinte lipsă cu un dispozitiv care susține osul maxilar care exercită și presiune în timpul mestecatului. Acest lucru scade substanțial pierderea osoasă.

  1. Mai mult sprijin pentru părțile sănătoase

Protezele dentare reduc riscurile asociate protezelor parțiale prin susținerea lor.  Acesta este singurul tratament stomatologic disponibil care oferă proteze parțiale cu sprijinul maxilarului necesar.

  1. Reabilitare și întreținere orală

Noile tehnologii sporesc oportunitățile pe care stomatologii le au atunci când înlocuiesc dinții lipsă din gura unui pacient. Imagistica 3D, implanturile bazate pe nanotehnologie și microscopia electronică se numără printre tehnologiile avansate disponibile pentru stomatologi din industria protetică. Fiecare pacient primește cel mai bun tratament oral posibil atunci când folosește proteze. Îngrijirea stomatologică tradițională nu oferă pacienților multitudinea de soluții pe care le oferă cea nouă și nici rezultatele de lungă durată.

  1. Calitate îmbunătățită a vieții

Protezele oferă o calitate îmbunătățită a vieții pacientului și sănătatea orală. Protezele creează dinți asemănători naturali, care funcționează ca dinții lor adevărați. Ca rezultat, pacienții se simt mai încrezători și mai confortabil. Pacienții care folosesc proteze se confruntă, de asemenea, cu mai puține griji cu privire la durere și probleme de igienă orală.

Astfel, dacă vă doriți să aveți un zâmbet de invidiat, alegeți proteze dentare în București, la clinica stomatologică Stoma Urgent. Aici vă așteaptă o echipă de medici profesionistă, gata să vă ajute cu cele mai bune tratamente stomatologice de care aveți nevoie pentru a uita de durere, dar și de complexe.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *