Gamă variată de cărți de vizită la Agrafa

Nu există o cheie a succesului unui business, însă, cu siguranță există factori care pot avea o influență foarte mare în acest sens. Chiar prima impresie lăsată contează enorm, iar cine își dorește să inspire profesionalism, merită să aibă propriile cărți de vizită.  O carte de vizită spune extrem de multe despre brandul pe care îl reprezintă, de la felul în care își gestionează imaginea, până la importanța pe care o atribuie detaliilor în raport cu publicul să. De aceea, am dezvoltat o gamă de cărți de vizită Agrafa care să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate, în timp ce ies în evidență prin aspect și modul în care au fost realizate. Acestea pot fi confecționate din cartoane standard, lucioase sau mate, iar la noi, la Agrafa, se pot personaliza până la cele mai mici detalii. În ceea ce privește suportul pe care se realizează, puteți opta pentru un carton fata-verso, colțuri drepte sau rotunjite, opțiunile fiind foarte variate, pentru ca oricine să aibă garanția că ajunge la rezultatul mult dorit. Toate aceste opțiuni, pe lângă multe altele adaptate brandului tău, le găsești la Agrafa, una dintre cele mai cunoscute tipografii din București.

Cărți de vizită plastifiate/laminate 50 x 90 mm (portrait)

Personalizează-ți cartea de vizită cu Agrafa Print

În ideea conturării unei colaborări cât mai eficiente cu clienții noștri am dezvoltat un formular de configurare a produselor care să cuprindă toate detaliile pe care ar trebuie să le înglobeze produsul final. De la format, la materialul din care este realizată cartea de vizită, până la elemente ce țin de aspect și grafica printului, toate sunt la latitudinea clientului. Așadar, puteți opta între cărți de vizită în format landscape sau portrait, realizate pe suport de hârtie, carton, plastic sau lemn. De asemenea, se pot selecta și opțiuni suplimentare de finisare care să aducă un plus aspectului estetic, dar și gradului de rezistență a produsului. Pe lângă toate aceste aspecte, elementul care, credem noi, facilitează cel mai mult comunicarea dintre noi și brand este posibilitatea acestuia de a-și realiza și încărca propria grafică  a produsului, după care noi să ne ghidăm în conceperea lui. În acest fel, ne asigurăm că avem în vedere toate detaliile ce țin de imaginea finală, fără a omite aspecte importante care, poate că, ar contribui decisiv la originalitatea sau impactul cărții de vizită realizate.

De asemenea, tot pentru elimina orice tip de eroare ce ar putea surveni pe tot parcursul acestui proces, am implementat și opțiunea de a solicita o mostră gratuită a produsului. Prin acest demers ne dorim să putem oferi clienților posibilitatea de a detecta și semnala orice aspect ce nu este conform cu dorințele sale, astfel încât noi să îl putem remedia în timp util, fără  a fi afectată întreaga comandă.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *