Eva Salon – salon tratamente faciale

Un ten curat și sănătos a fost și este un ideal de frumusețe extrem de râvnit. Însă, pentru a putea beneficia de cea mai bună condiție a tenului tău, este necesar să se urmeze câțiva pași esențiali. Astfel că nicio procedură nu va reuși să dea randament maxim dacă în paralel nu se ține cont și de acești factori. Somnul care să asigure odihnă corespunzătoare este un aspect esențial fără de care tenul nu va arăta radiant și sănătos. În plus, și alimentație sănătoasă și nutritivă și hidratarea corespunzătoare joacă un rol extrem de important în acest proces. O viață activă, în care sportul face parte din rutină este de asemenea o parte care nu trebuie neglijată.  În plus, trebuie să se mențină un nivel scăzut al stresului, deoarece poate produce dereglări hormonale severe. Fiecare pas joacă un rol primordial și, de aceea, adoptați separat, nu vor reuși să vă asigure un aspect radiant al tenului. Abia după ce sunt respectați acești pași, se poate apela și la metode specializate de îngrijire, în așa fel încât acestea să aibă și rezultatele maximale. Astfel că, la Eva Salon, salon tratamente faciale, vă asigurăm  serie extrem de vastă de tratamente profesionale care să vină în maximizarea efectelor benefice pentru aspectul pielii.

Printre principalele proceduri pe care le realizăm la Eva Salon se numără: mezoterapia micro-ace cu Dermapen; microdermabraziune; tratament oxigen hiperbaric; peeling chimic; mezoterapia virtuală; masaje faciale; tratamente cu radiofrecvență tripolară și tratamente cu ultrasunete.

Un tratament facial realizat de profesioniști în domeniu nu doar că reprezintă un moment de relaxare și răsfăț de care orice persoană ar trebui să beneficieze la o anumită perioadă de timp, dar mai mult decât atât, au efecte benefice pe termen lung asupra sănătății și aspectului tenului.

Prețurile pentru astfel de tratamente pornesc de la suma de 80 de lei și pot ajunge până la maxim 300 de lei per ședință, iar rezultate sunt garantate și vizibile imediat după terminarea acestuia. În plus, pe toată perioada anului vă așteaptă diverse oferte și promoții care să facă experiența la noi de neuitat.

De asemenea, la Eva Salon, folosim aparatură și produse de ultimă generație, pentru a putea garanta cele mai bune rezultate. În plus, toate clientele beneficiază de consultație și plan de tratament gratuit, fie că sunt în căutarea de soluții pentru problemele tenului lor, fie că vor doar o curățare, exfoliere sau hidratare în profunzime.

Cu o experiență de peste 10 ani, am reușit să ne dezvoltăm afacerea în întreaga țară. Astfel că, astăzi, găsiți serviciile Eva Salon în 12 locații distribuite în 10 orașe din România, putând beneficia de toate tratamentele nu doar în București, ci și în Iași, Cluj, Brașov, Constanța, Timișoara, Oradea, Galați și Ploiești.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *