De unde sa inveti tehnici de persuasiune care sa te ajute in vanzari?

Abilitatile de persuasiune se refera la capacitatea de a schimba atitudinile, credintele sau comportamentele unei persoane sau grup fata de o alta persoana, grup, eveniment, obiect sau idee. Se face de obicei prin transmiterea, intr-un mesaj, a unor sentimente, informatii, rationamente sau o combinatie, iar majoritatea organizatiilor si companiilor care au reusit sa aiba succes in aceasta directie au mizat pe un training cu tehnici de persuasiune. Practic, prin intermediul unor specialisti in negociere si persuasiune, acestia au reusit sa isi atinga obiectivele de afaceri si sa atraga rapid un public cat mai numeros. 

Pe scurt, abilitatile de persuasiune inseamna capacitatea de a face eforturi intentionate si de succes pentru a influenta starea mentala a cuiva prin comunicarea scrisa sau verbala. Indiferent daca este o prezentare interna in cadrul unei organizatii sau o prezentare de vanzari catre potentialul cumparator, abilitatile de convingere sunt esentiale pentru succes in fiecare etapa a vietii. Acest lucru face ca posibilitatea de convingere sa fie una dintre cele mai importante abilitati pe care le puteti dezvolta.

In cadrul organizatiei Brightway® puteti urma un training cu tehnici de persuasiune care are la baza o simulare interactiva pe parcursul careia participantii vor constientiza care sunt punctele lor forte intr-un act de persuadare si ce zone specifice necesita imbunatatiri pentru a deveni pas cu pas mult mai convingatori si, deci, mai performanti. Acest training cu tehnici de persuasiune, marca Brightway®, se adreseaza reprezentantilor comerciali, persoanelor din departamentul de achizitii, managerilor si tuturor celor care isi doresc rezultate mai bune in negocierile zilnice. Abilitatile de persuasiune sunt un instrument important pentru angajatii din fiecare industrie. Capacitatea de a-i influenta pe ceilalti, de a prezenta argumente eficiente si de a-i determina pe altii sa actioneze in directia propusa de tine este un atu valoros care poate fi benefic intr-o serie de locuri de munca.

Daca sunteti interesat sa aflati cum va puteti imbunatati abilitatile persuasive, va trebui sa constientizati forta intrinseca a tot ceea ce presupune termenul: convingere, influentare, implementare a unor idei proprii in mentalul altor persoane. Astfel, daca va doriti sa cresteti capacitatea de a-i persuada pe ceilalti si sa reusiti sa transferati in mod elegant si chiar subtil cateva idei despre anumite produse sau servicii, trainingul cu tehnici de persuasiune realizat de Brightway® poate fi o varianta dezirabila pentru obiectivele voastre de afaceri. Increderea este punctul din care trebuie sa plecati in acest demers, pentru ca aceasta este valoare pe care se bazeaza intregul proces de persuasiune. Asadar, aveti incredere in ceea ce vindeti si fiti stapan pe ceea ce intentionati sa transmiteti celor din jur, iar daca considerati ca inca nu detineti controlul asupra situatiei, Brightway® va poate fi alaturi!

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *