De unde poti cumpara o masina Renault noua

Vino intr-o reprezentanta Renault si nu vei fi dezamagit. Toti cei care sunt in cautarea unei masini, noi sau rulate, gasesc aici multe modele care indeplinesc asteptarile lor pe deplin. Autoturismele sunt pe placul tuturor datorita fiabilitatii acestora, dar si a preturilor mai mult decat accesibile si corecte. Raportul calitate pret la masinile Renault este unul foarte bun, inctrucat sunt masini care nu necesita o investitie mare nici la achizitia acesteia, nici pe parcursul vietii sale. Nu e de mirare ca Renault este una dintre marcile cele mai populare si mai regasite pe strazile din Romania.

Cu siguranta pui in balanta, macar la inceput, alegerea de a cumpara o masina noua sau una second hand. In cazul celor noi, pretul de achizitie este intradevar unul semnificativ, dar pe parcurs se dovedeste, adesea, cea mai inspirata alegere. De ce? Datorita faptului ca in primii ani beneficiezi de garantie, in care poti sa vii sa faci anumite reparatii gratuit. Insa, sunt mici sansele ca acestea sa se strice, asadar, vei avea de cheltuit doar pentru inlocuirea consumabilelor precum bateria, stergatoarele sau altele. Dar chiar si aceste cheltuieli vor fi amanate o perioada, pentru ca sunt noi si se vor uza doar in timp. In ceea ce priveste masinile de tip second hand nu putem spune acelasi lucru. Acestea sunt mai ieftine cand sunt cumparate, dar ulterior te poti trezi cu surpriza ca toate consumabilele sunt de inlocuit de-odata si poate mai ai si alte defectiuni de reparat care nu puteau fi depistate la momentul achizitiei. Iar optiunile pot fi alese in functie de preferintele si nevoile tale doar in cazul masinilor noi, fiind destul de greu sa gasesti una care sa fie dotata exact cu cele care te-ar multumi pe tine.

De asemenea, masinile noi sunt aprovizionate cu cele mai noi tehnologii, iar cele uzate sunt adesea depasite. Producatorii auto doresc mereu sa se autodepaseasca, iar de fiecare data cand introduc pe piata un model nou, acesta vine cu imbunatatiri atat in privinta esteticii, a softului din bordul masinii, cat si a eficientei motoarelor. Intrucat starea planetei este afectata de emisiile autovehiculelor, inginerii in cauza trebuie sa se gandeasca mereu cum sa optimizeze motoarele. Din acest motiv, cele electrice si hibrid se bucura de actualizari importante de la o versiune la alta. In prezent, acestea constituie o adevarata posibilitate datorita autonomiei crescande.

 Asadar, haide si tu intr-o reprezentanta Renault sa te convingi ca merita sa profiti de serviciile si promotiile disponibile aici. Consultantii sunt mereu incantati sa iti livreze toate detaliile necesare precum informatii tehnice sau pasii de indeplinit in procesul de achizitie a unei masini, fie ca este vorba de una noua sau uzata.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *