De ce sa alegi serviciile oferite de Profa de conta?

Contabilitatea este un domeniu complex a carei amploare nu poate fi acoperita in totalitate pe bancile scolii. Majoritatea celor care vor sa activeze in domeniu au nevoie de sesiuni de aprofundare si experimentare a tot ceea ce presupune sa fii un contabil profesionist. In acest sens, Profa de conta vine cu o solutie eficienta, adaptata tuturor celor care isi doresc sa isi transforme pasiunea in meserie. Un curs specializat, unde exista posibilitatea de a pune in practica ceea ce inveti este fix ceea ce are nevoie un viitor practicant in sfera contabilitatii.

Obtii toata informatia de care ai nevoie pentru a deveni un bun practicant

Cursurile sunt sistematizate si inglobeaza toata teoria necesara practicilor si metodelor viitoare. De asemenea, la fiecare sesiune se organizeaza activitati si aplicatii specifice care sa te ajute sa experimentezi si sa iti insusesti mai bine toata teoria acumulata. Se formeaza clase restranse pentru ca fiecare cursant sa aiba ocazia sa isi testeze abilitatile acumulate.

Poti alege dintr-o gama variata de cursuri

Pe site vei gasi 5 module distincte, al carui grad de complexitate creste odata cu trecerea orelor. 4 cuprind informatii despre contabilitatea financiara, iar ultimul cuprinde date specifice cu privire la supervizare si administrare de personal. Vei putea alege la care sa te inscrii in functie de nivelul la care te afli, sau le vei putea urma pe toate concomitent. Clasele se organizeaza atat fizic, cat si online, pentru a facilita participarea tuturor celor care vor sa invete tainele contabilitatii. 

Sunt interactive si aplicate

Fiecare modul are dupa finalizarea celor 10 ore, o tema specifica pe care orice cursant va trebui sa o realizeze pe baza cunostintelor asimilate, dar si a metodelor pe care le-a pus in practica. Rezultatele obtinute iti vor confirma daca esti pregatit sau nu sa treci la nivelul urmator. Pentru sedintele desfasurate online, vei primi o inregistrare integrala, pentru a putea relua informatia ori de cate ori ai nevoie.

Platesti putin in raport cu cat primesti

Pretul unui modul este de doar 350 de euro. Acest cost include toate cele 10 ore de cursuri, esalonate in doua zile, plus aplicatiile si temele specifice. Aceasta investitie se va amortiza rapid imediat ce incepi sa pui in practica tot ceea ce ai acumulat in acest timp. 

Vei putea practica meseria de contabil imediat ce finalizezi cursul

Toate cursurile oferite de Profa de conta sunt creditate de ANC, Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. La finalizarea lor vei obtine o diploma care sa certifice cunostintele si experienta acumulata, care te vor ajuta nu doar sa stapanesti mai bine arta de a fi contabil, ci iti vor facilita si demersurile de angajare.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *