Ceasurile inteligente – de ce merita sa cumperi unul

Vreau sa comand un ceas inteligent sunt cuvinte tot mai des auzite de catre agentii de vanzari din magazinele de specialitate. Comercializarea acestora a luat amploare de cativa ani incoace. Tot mai multi oameni isi doresc sa aiba un astfel de ceas, fie pentru ca au vazut la prieteni sau rude, fie ca, pe baza unor review-uri, considera ca le-ar fi de ajutor in viata de zi cu zi. Nu e de mirare ca aceste dispozitive inteligente sunt tot mai des cautate avand in vedere multitudinea de functii pe care le detin.

Esti mereu informat

Astazi vrem sa fim mereu informati si este necesar sa o facem din cauza ritmului frenetic in care merg lucrurile zilnic. Asadar, este placut sa vezi toate notificarile pe display-ul ceasului fara sa il mai scoti din buzunar. Fie ca este vorba de un mesaj mult asteptat sau o poza pe facebook a unei persoane dragi, cu siguranta vrei sa le vezi. De asemenea, poti vedea mailurile sau mesajele primite pe retelele de socializare de la prieteni sau, de ce nu, titlurile importante ale zilei pentru a fi mereu informat.

In trafic

Una dintre cele mai importante functii ale acestor ceasuri inteligente este cea dea putea raspunde la apeluri sau de a le initia. Prin intermediul difuzorului si a microfonului poti avea conversatii lungi fara sa te chinui la volan tinand telefonul in mana si fara a-ti pune viata ta si a pasagerilor in pericol. Este chiar necesar atunci cand nu ai bluetooth pe masina.

Ideal pentru sport

Indiferent de ce sport practici, un smartwatch te poate ajuta sa iti imbunatatesti conditia fizica si performanta. Datorita monitorizarii batailor inimii poti sa iti dai seama dac antrenamentul a fost suficient de intens sau trebuie sa depui mai mult efort la urmatorul.

Asculti piesele favorite

Prin intermediul functiei bluetooth poti asculta muzica preferata prin castile conectate la ceas. Va fi mai usor si mai placut sa schimbi melodiile sau sa dai volumul mai tare direct de pe ceas.

Somn calitativ

Nu in ultimul rand, smartwatchurile evalueaza calitatea somnului pentru a-ti da o idee despre cat de calitativ este. In plus, pe baza monitorizarii acestuia, ceasul iti poate da indicatii despre obiceiurile tale si despre cum le poti imbunatati pentru a avea un somn mai odihnitor.

Vino in showroom!

Daca si tu faci parte din categoria „Vreau sa comand un ceas inteligent”, dar nu te pricepi prea mult in acest domeniu, nu ezita si haide in showroomul iUni pentru a beneficia de consultanta din partea consilierilor de aici. Acestia te vor ajuta sa alegi unul din multele modele existente cu care te poti si juca pentru a vedea ce poate.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *