Amenajarea spatiilor cu tavane casetate ar trebui sa fie luata in considerare de catre orice proprietar de spatii destinate birourilor moderne

Poate ati observat in institutiile publice si in diverse spatii destinate birourilor moderne un anumit tip de tavan care pare sa nu semene deloc cu tavanul nostru clasic, de acasa. Acel tavan e unul fals, un tavan casetat care izoleaza termic si fonic, reduce pierderile de caldura, previne si aparitia condensului e si e foarte simplu de montat.

Arata foarte bine, putem instala si sisteme de iluminat moderne, ascunde foarte bine firele, tevile, alte accesorii de la diverse instalatii, montajul e usor si in caz de probleme se poate schimba, inlocui din cateva miscari. Structura de sustinere are rolul de a ajuta la fixarea tavanelor casetate, prin clipsare, tavanul fals este ieftin, se gaseste peste tot de cumparat. Printre multele avantaje ale unui tavan casetat amintim si rezistenta la foc, poate cea mai importanta. In caz de incendiu puternic ofera protectie timp de o ora, se poate monta sistem de detectie fum, flacara si de avertizare. Nici mucegaiul nu ne face probleme daca am gandit o amenajare spatiu cu tavane casetate, de regula tavanele casetate sunt acoperite cu tratamente antimicrobiene si rezista bine la umezeala in exces in atmosfera din camera unde sunt montate.

Unde avem camere prea inalte putem reduce din inaltime implementand o amenajare spatiu cu tavane casetate, costurile cu incalzirea scad, confortul in camera, biroul respectiv va fi mai mare mai ales iarna. Cand apar probleme cu diverse cabluri, instalatii, tevi mascate de tavanul fals avem acces rapid la ele, reparam ce s-a stricat si montam la loc partea din tavanul casetat unde a fost problema. Casetele tavanelor false se inlocuiesc usor, nu e atat de multa mizerie in jur la instalare ca la un tavan din alte materiale mai pretentioase, se poate personaliza orice element din structura tavanului casetat, tavanele se intretin foarte usor.

Tavanele casetate permit punerea in opera in cele mai bune conditii, se folosesc aparate si instrumente moderne care permit o montare eficienta, exacta, rapida. Cu tavanele casetate te bucuri de functionalitate ridicata, versatilitate, simplitatea operarii oricaror modificari ulterioare la nivelul lucrurilor ascunse de acestea. Practic nu esti blocat din momentul in care specialistii de la firmele care monteaza tavanele casetate, poti sa faci tot ce doresti si sa scapi de stresul unor lucrari ulterioare. Vrei sa faci orice schimbari dupa, nicio problema, dai jos o caseta unde crezi ca ai nevoie de ceva sau schimbi cu totul casetele care s-au deteriorat cu altele mai rezistente si mai interesante.

Firma care se va ocupa de fixarea lor in locul dorit va recomanda si un tip anume de structura metalica, va sti cum sa faca masuratorile si ce fel de tavane casetate sa aleaga pentru a oferi beneficii suficient de multe celor care vor dori sa aiba astfel de tavane. Ofertele sunt variate, preturile sunt pe masura, asa ca va trebui doar sa va documentati cu atentie si sa incercati sa alegeti tavanele casetate care se potrivesc spatiului pentru birouri amenajat in cel mai interesant mod posibil.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *