Am invatat cum sa gestionez timpul

Pornind de la o definitie clasica, productivitatea reprezinta diferenta dintre resursele investite si rezultatele obtinute intr-o activitate, oricare ar fi aceasta. In anumite cazuri, productivitatea poate fi greu de cuantificat deoarece implica de multe ori creativitate sau chiar inovatie. Cu toate acestea, sunt cazuri fericite cand putem cuantifica productivitatea. Exista o vorba si anume ca “oamenii care nu au niciodata timp, fac cele mai putine lucruri”. Pentru a nu ajunge in impasul de a fi un angajat care nu are niciodata timp suficient pentru a-si indeplini un task, exista cursuri de Training Managementul Timpului, sustinute cu regularitate de diferite academii.

Consider ca alegerea prioritizarii task-urilor este foarte importanta. Cu totii avem o scara in mintea noastra cu ajutorul careia pozitionam pe diferite trepe cat de importanta este o anumita sarcina pe care o avem de indeplinit. Exista oameni care nu clasifica asa cum ar trebui ceea ce este important cu adevarat, si astfel se ajunge in situatia in care oferim atentia necuvenita unor sarcini minore, de dificultate redusa.

 Odata cu schimbarea jobului, m-am gandit daca pana acum am folosit timpul la capacitate maxima si ce as putea imbunatati pentru a fi pregatita asa cum se cuvine si de a da randament ridicat la noul job. Am ales sa parcurg cursul de management al timpului sustinut de academia Brightway® deoarece m-am documentat inainte pe site-ul lor in ce consta acest training. Dupa o analiza amanuntita a competitorilor acesteia, am fost convinsa ca am luat alegerea cea mai buna.

Brightway® iti ofera un training de management al timpului aplicabil in cariera, dar si in viata de zi cu zi. Tehnicile de management al timpului dobandite cu ajutorul acestui curs mi-au fost foarte utile si m-au ajutat sa inteleg care sunt obiceiurile mele neproductive atat la nivel organizational, cat si individual, si totodata, m-am antrenat activ prin aplicarea instrumentelor pentru cresterea productivitatii.

Training-ul de management al timpului este solutia ideala pentru companiile care isi instruiesc si investesc constant in angajatii lor, iar Brightway® te invata cu adevarat cum sa-ti eficientizezi timpul de lucru astfel incat acestia sa aduca rezultate maxime in atributiile care le revin. Ei isi vor indeplini mult mai usor obiectivele si vor avea o noua perspectiva si abordare asupra activitatilor zilnice, vor sti sa respecte termene limita si vor invata strategii pentru a identifica ce anume aduce productivitate scazuta si ce masuri trebuie luate pentru a le elimina definitv.

Asadar, pentru mine a fost una din cele mai frumoase si untile experiente pe care le-am trait si recomand cu incredere acest curs.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *