Am gasit o solutie foarte buna de a ascunde toate firele din birou

A amenaja sau redecora biroul poate deveni o provocare pentru orice arhitect, designer de interior sau chiar, pentru departamentul de marketing. Un birou, o sala de conferinte sau o receptie cu un design spectaculos va impresiona atat angajatii, cat si clientii.

Una din cele mai bune carti de vizita pentru un business sunt birourile, acestea fiind locul unde creativitatea si productivitatea se intalnesc. Din aceste motive, un spatiu bine organizat in care angajatii se simt bine poate fi imboldul de care multe businessuri au nevoie.

Fiecare element al designului pentru birou trebuie integrat in concept, de la pardoseala, pereti pana la alegerea modelelor de tavan fals. Desi pare o componenta clasica si usor de ales, modelul de tavan fals poate fi un element foarte important in definirea unui concept final spectaculos al biroului.

Cel mai folosit model de tavan fals este varianta de tavan casetat, fiind des utilizat si recomandat de catre designeri si arhitecti, intrucat ofera un aspect placut si organizat al spatiului si se integreaza foarte usor cu stilul oricarui birou.

Printre avantajele folosirii de tavane casetate in birouri de la MM Construct se numara faptul ca se monteaza si se pot inlocui foarte repede datorita structurii practice pentru tavan fals casetat, se intretin foarte usor si nu este nevoie de aplicarea unor tratamente speciale pe suprafata acestora, ofera spatiului un aspect organizat si ingrijit, mascand instalatiile existente, permit integrarea facila a corpurilor de iluminat, sistemelor de ventilatie, sistemelor de siguranta. Cu ajutorul tavanelor casetate se pot crea o multitudine de decoruri datorita posibilitatii de a comanda o anumita culoare sau un anumit model de tavan casetat potrivit proiectului tau.

Indiferent ca este vorba despre sala de conferinta, birouri open-space, birouri individuale sau receptii, modelele de tavane false casetate din fibra minerala sau tavanele casetate metalice sunt solutia ideala pentru a oferi un aspect deosebit pentru tavan, fiind usor de montat si de intretinut.

Se poate opta pentru aplicarea variantelor de tavan casetat, atat pentru plafon, cat si peretii din incapere, avand ca scop crearea unui decor diferit si adaptat identitatii vizuale a companiei. De altfel, poti sa te joci cu elementele de design si de tavan fals pentru a crea un mediu favorabil pentru angajati, dar si un spatiu primitor pentru clienti.

Procedura de instalare a tavanelor casetate este una reversibila, astfel ca daca se doreste ascunderea unor cabluri este suficienta doar indepartarea unei casete pentru ascunderea acestora si montarea ei la loc.

Structura metalica pe care se monteaza casetele este foarte usor de instalat, rezistenta, intregul ansamblu oferind o durata lunga de viata. In ceea ce priveste intretinerea, acestea este una destul de facila.

Asadar, acestea sunt motivele pentru care alegerea unor tavane casetate in birouri este alegerea ideala.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *