Alege suplimente cu vitamina K de la Go Vita pentru o viata sanatoasa si un organism vitalizat mereu

Vitamina K joaca un rol deosebit de important in a ajuta la formarea cheagurilor de sange, prevenind astfel sangerarile excesive. Spre deosebire de multe alte vitamine, vitamina K nu este de obicei folosita ca supliment alimentar, ci din alimentatie. Totusi, atunci cand exista un deficit in organism, se recomand ca pacientii sa ia vitamina K pastile.

Intai de toate, mentionam faptul ca vitamina K este de fapt un grup de compusi, iar cei mai importanti dintre acesti compusi par sa fie vitamina K1 si vitamina K2. Astfel, vitamina K1 se obtine din verdeata cu frunze si alte legume, in timp ce vitamina K2 este un grup de compusi obtinuti in mare parte din carne, branzeturi si oua.

In ultima vreme, unii oameni si-au indreptat atentia catre folosirea vitaminei K pentru a trata osteoporoza si alte boli ale sistemului osos. Si atunci ne putem intrebarea: De ce iau oamenii vitamina K?

Ei bine, se pare ca nivelurile scazute de vitamina K pot creste riscul sangerarilor necontrolate. In timp ce deficientele de vitamina K sunt rare la adulti, ele sunt foarte frecvente la nou-nascuti. Cu toate acestea, in cazul in care vorbim despre un deficit de vitamina K in organism la adulti, se recomanda administrarea de suplimente cu vitamina K.

Desi deficientele de vitamina K sunt mai putin frecvente, este posibil ca acestea sa se agreaveze, mai ales daca aveti o boala care afecteaza absorbtia in tractul digestiv, luati medicamente care interfereaza cu absorbtia vitaminei K. De asemenea, lipsa vitaminei K in organism ii afecteaza pe cei care sunt grav subnutriti ori persoanele care consum alcool abundent.

In aceste cazuri,  in urma unui consult medical, medicul va va recomanda sa luati pastile cu vitamina ca, iar un furnizor de incredere in acest sens poate fi Go Vita, magazinul online in care gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru a fi mereu in forma maxima.

Pe de alta parte, daca va intrebati care este doza maxima de vitamina K pe care ar trebui sa o detina organismul, se pare ca in ceea ce priveste consumul adecvat recomandat de specialistii din domeniu nu este unul limitat. Vitamina K se poate obtine  atat din alimente, cat si din alte surse alimentare, precum carnea. Majoritatea oamenilor primesc suficienta vitamina K din alimentatia zilnica.

Prin urmare, va invitam sa ne vizitati pagina web pentru a gasi mai multe detalii despre produsele noastre care au menirea de a va mentine sanatos si voios tot timpul. De asmenea, tot de aici, puteti achizitiona comprimate, capsule si tablete vitamina K la preturi foarte accesibile tuturor. Pune pret pe sanatate si ai grija de ea impreuna cu suplimentele alimentare pe care le gasesti pe rafturile virtuale ale magazinului nostru online.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *