Alege sa te protejezi folosint un dezinfectant de calitate

Pentru a avea o igiena corespunzatoare este important sa ne spalam si dezinfectam frecvent mainile, iar un dezinfectant pentru maini ne va limita transferul de germeni, bacteri si virusi pe care ii putem lua in urma contactului cu diferite suprafete.

Gelul antibacterian pentru maini este alternativa atunci cand nu avem posibilitatea de a ne spala pe maini cu apa si sapun. Cea mai buna optiune ar fi sa alegem un dezinfectant pentru maini de la MLM Medical deoarece contine alcool care se evapora in contact cu aerul. Gelul nu necesita clatire iar pielea mainilor este uscata dupa folosire. Rolul acestuia este de a preveni riscul de infectii atunci cand fara sa ne dam seama ne ducem mainile la gura sau la nas si ne frecam ochii.

Ingredientul principal al dezinfectantului de maini este alcoolul, care impiedica raspandirea bacteriilor de la nivelul pielii. Pe langa apa si alcool, care are proprietati dezinfectante si antiseptice, dezinfectantul pentru maini contine glicerina. Dezinfectantul pentru maini nu trebuie sa inlocuiasca spalarea mainilor cu apa si sapun, trebuie doar sa completeze igiena mainilor.

Pe site-ul www.shop.mlm-medical.ro exista o gama variata de produse igienizante pentru maini care se prezinta sub forma de gel si sunt disponibile la diverse cantitati, astfel ca poti comanda cu usurinta gel dezinfectant pentru maini de 500 ml.

Spalarea mainilor cu apa si sapun este recomandarea tuturor medicilor pentru a inlatura virusii si bacteriile. Pe de alta parte, pentru a nu ne imbolnavi este recomandat sa nu ne atingem ochii, nasul si gura cu mainile neigienizate si sa folosim cat mai des cu putinta, gel dezinfectant pentru maini daca nu avem posibilitatea de a ne spala pe maini si sa curatam toate suprafetele cu dezinfectanti pe baza de alcool sau clor.

Pielea mainilor este cel mai expusa contactului cu factori de mediu, chimici sau fizici, fiind cea mai importanta bariera de aparare impotriva agresiunilor externe.

Stim cu totii, ca mainile noastre sunt cartea de vizita, si tocmai din acest motiv ele trebuie ingrijite corespunzator, fiind predispuse la numeroase afectiuni ca urmare a expunerii lor constante.

Pentru a putea sa ne igienizam corect, pe site-ul www.shop.mlm-medical.ro este disponibila o gama variata de dezinfectanti pentru maini. Dezinfectantii pentru maini se prezinta sub diferite forme.  cu o actiune virucida, bactericida si fungicida complexa.

Dezinfectantii de la MLM Medical pot fi utilizati in zonele de procesare a alimentelor, a clinicilor, cabinetelor medicale cat si a saloanelor de infrumusetare.

In final iti recomandam sa comanzi cu incredere dezinfectanti de maini de pe www.shop.mlm-medical.ro si sa profiti de eficienta produselor profesionale.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *