Aici gasesti servicii de repatriere a persoanelor decedate

In cele mai dificile momente prin care treci, ai nevoie de o echipa specializata in servicii de pompe funebre, care sa iti ofere sprijinul necesar. La In Memoriam vei putea beneficia de diverse servicii funerare, efectuate la cele mai superioare standarde de performanta, astfel incat sa fii in totalitate multumit de alegerea facuta. De asemenea, poti apela oricand la servicii pentru repatrierea persoanelor decedat cu In Memoriam, in situatia in care trebuie sa aduci in tara o persoana care a decedat pe teritoriul altei tari, intrucat acest serviciu presupune mai multe demersuri legale. Solutia cea mai optima si sigura este apelarea la firma noastra specializata in repatrierea cetatenilor romani, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji cu privire la acest lucru. Echipa noastra este formata doar din oameni specialisti in domeniu, cu o vasta experienta si care respecta atat decedatul, cat si familia indurerata. Contacteaza-ne oricand, iar noi iti vom raspunde cu maxima promptitudine.

Servicii de repatrierea decedatilor

Oferim servicii in vederea repatrierii persoanelor decedate din tarile europene, astfel ca daca esti in situatia in care o persoana draga a decedat in tari, precum Franta, Italia, Spania, Olanda, Anglia, Germania, Norvegia, Polonia sau Ungaria, poti apela cu incredere la serviciile noastre de repatriere. Efectuarea repatrierii poate dura un timp mai scurt sau mai lung, in functie de cauza decesului, conditiile in care s-a produs, daca a fost moarte naturala, accident sau crima. In acest sens si pentru a va oferi serviciile necesare, trebuie sa ne transmiti anumite informatii esentiale, cum ar fi cauza decesului, tara in care trebuie efectuat serviciul de repatriere, localitatea si locul, cerere pentru consultanta si ajutor in obtinerea documentelor necesare daca este cazul si daca persoana decedata are asigurare de viata sau un document de alt tip in acest sens. Oferind toate aceste date, noi iti vom spune ce ai de facut, cu ce putem ajuta si care sunt costurile pentru serviciile de acest tip.

Transportul funerar

Pentru beneficierea serviciilor de repatriere este necesar sa apelezi la ajutorul unei companii de transport funerar pe plan international, astfel ca la In Memoriam te putem sprijini si in acest sens, intrucat ne vom ocupa de intocmirea documentatiei si de transportul funerar necesar cu autoturisme acreditate. Oferim cele mai bune conditii, de siguranta maxima, dar si de legalitate pentru transportul decedatilor din Romania spre alte tari sau de pe teritoriul altei tari.

Raport calitate-pret avantajos

La In Memoriam vei beneficia de un raport calitate-pret foarte avantajos pentru pachetul de servicii de repatriere a cetatenilor romani. Totodata, daca decesul s-a produs din cauza unui accident inclus in asigurare, oferim transport funerar gratuit. Pentru a vedea costurile pentru serviciile de repatriere a decedatilor, iti stam la dispozitie oricand.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *