Ai nevoie de consiliere pentru copii? Apeleaza la Vasile Cristina

Consilierul si life coach-ul Vasile Cristina este specializata in consiliere pentru copii si dezvoltarea acestora, avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, detinand acreditarile necesare. Daca nu stii cui sa-i incredintezi acest rol, cu siguranta poti avea incredere in ea datorita personalitatii sale calduroase si faptul ca stie cum sa abordeze si cei mai timizi sau furiosi copii. Indiferent cu ce trairi se confrunta micutul tau, ea va fi in stare sa il motiveze sa le accepte si sa treaca mai departe dezvoltandu-se in mod armonios.

Aceasta tine cursuri de dezvoltare personala pentru copii prin intermediul carora copiii invata diferite lucruri. Acestia invata cum sa lege o prietenie reala si cum sa o pretuiasca pentru a o pastra pe termen lung si invata cum sa ii asculte si sa interactioneze cu ceilalti. Totodata, prin intermediul activitatilor de dezvoltare personala pentru copii precum desenul, modelajul, pictura, dansul sau teatrul isi pun mintea la contributie pentru a-si dezvolta creativitatea si, in acelasi timp, descopera abilitati si calitati noi.

Intrucat exista posibilitatea de a frecventa ateliere de dezvoltare personala pentru copii in grup, fiind inconjurat de alti copii de varste apropiate, copilul tau invata cum sa comunice mai eficient cu cei din jur, nu numai cu cei de acolo, dar si cu tine, parintele, educatorii sau alti cunoscuti sau straini. Avand posibilitatea de a discuta despre diferite teme impreuna cu un consilier autorizat va avea oportunitatea de a creste si mentine o stima de sine corespunzatoare varstei lui. Tot prin intermediul acestor discutii va avea ocazia sa isi dezvolte memoria, gandirea si sa descopere propria viziune asupra lumii.

Sedintele de consiliere pentru copii pot fi efectuate si individual si este recomandat acest lucru atunci cand copilul are o nevoie stringenta de a depasi anumite stari de frica sau temeri, esescuri, de timiditate sau furie. In primul rand, va fi ajutat sa le inteleaga si sa le accepte. In al doilea rand, va invata cum sa le gestioneze de fiecare data cand se regaseste intr-una dintre ele.

Indiferent de ce tip de activitate propusa pe site alegi, vei sti ca cei mici vor avea parte de consiliere pentru copii de calitate prin care acestia vor putea sa ajunga la cea mai buna versiune a lor.

Sedintele sau cursurile de consiliere pentru copii cu Vasile Cristina ofera mediul propice pentru juniorul tau sa invete mai multe despre el si despre lume fara sa fie o povara pentru el, din contra, o va face distrandu-se. Workshopurile de dezvoltare personala pentru copii sunt exact ce ai nevoie pentru a creste un copil fericit, care stie sa isi valorifice aptitudinile si va sti cum sa treaca prin fiecare incercare in viata. Bazeaza-te pe consiliere pentru copii si toata lumea va avea numai de castigat!

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *