Afla tot ce conteaza despre celule stem

Ce poate fi mai frumos decat ideea de a deveni mama? Planificarea sarcinii in cel mai mic detaliu pentru a aduce pe lume o fiinta, un copil, o bucata din tine este cea mai epuizanta, dar si frumoasa parte din viata ta. Esti contienta ca lucrezi la cel mai frumos “proiect” al tau, ca iti intemeiezi o familie in toata puterea cuvantului. Iti vei dori ca pruncul tau sa aiba parte de tot ce e mai bun si il vei proteja ca o leoaica toata viata ta. De ce sa nu incepi acest proces inca dinainte de a-i da nastere? Informeza-te cu adevarat care sunt beneficiile unei banci de celule stem. Ai foarte multe informatii pe stemsure.ro si cu siguranta vei afla raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai.

Pe stemsure.ro vei afla ce boli sunt tratabile cu ajutorul celulelor stem ombilicale, cum se folosesc in transplanturi si multe altele. Stem Sure au un portofoliu de clienti alesi, sunt persoane cunoscute care ii recomanda, cum ar fi actrite si prezentatoare TV care au apelat la ei si au fost foarte multumite de serviciile impecabile oferite de acestia. Au ca partener britanic Biovault care a aparut in anul 2002, iar Stem Sure este prezent in Romania de peste zece ani.

Stemsure.ro ne ofera diverse pachete cum ar fi Basic, Complex, Perfect si Perfect+, iar daca le vei accesa site-ul vei afla ce contine fiecare. De asemenea, sunt puse la dispozitie si servicii optionale ca Testare HLA familie, Stocare ADN mama si Screening metabolic neonatal. Preturile sunt corecte si justificate in totalitate, serviciile oferite fiind sigure si de cea mai inalta calitate. Exista asigurare in caz de faliment, deci nu trebuie sa ai absolut nicio grija in privinta celelor stem si se acopera absolut toate costurile in cazul in care vei avea nevoie sa folosesti aceste celule. Mai mult de atat, racoltarea de sange si tesut ombilical nu este dureroasa si nu afecteaza in niciun fel nasterea.

            Un alt lucru esential precizat pe stemsure.ro este acela ca ei folosesc una dintre cele mai  performante banci de celule stem din Europa, respectiv Biovault. Asadar, sunt lideri in ceea ce priveste inovatia. Au acreditare Jacie care permite acceptarea probelor de celule stem la nivel international. Banca Biovault stocheaza probe de la parinti din intreaga lume, iar probele au fost transplantate fara nicio problema in spitale din diverse tari.

Stem Sure ofera procesare si stocare a probelor biologice ce pot fi racoltate exact in momentul nasterii, din sange si tesut de cordon ombilical. Stocarea se realizeaza in recipiente multiple, se ofera testare HLA gratuita, transport gratis in situatia unui transplant, analize extinse ale probei. De asemenea, va garanteaza ca celulele sunt tinute in cele mai bune conditii.

Asadar, ofera viitorului copil grija de care are cu adevarat nevoie si apeleaza si tu la o banca de celule stem. Asa vei sti ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a-l proteja cu adevarat.

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *